top of page
BLOEMELOT

SOUL IN BLOOM EN BLOEMELOT

Tijdens de voorbije jaren ontdekte ik hoe moeilijk het is om een liefdevol, puur cadeautje te kunnen vinden. Ik wilde graag iets meer opsturen dan het standaardflesje badolie en een voorgedrukt kaartje. Maar ik vond nergens een hele fijne webshop waar ik een cadeautje kon uitkiezen om op te sturen waarin ik een stukje liefde, recht uit mijn hart mee kon sturen.

 

En misschien ken jij dit gevoel wel? Want als jij hier bij Soul in Bloom bent terechtgekomen, ben jij ook iemand die heel graag liefde in de wereld brengt en die graag een stukje van zijn hart met anderen deelt.

Daarom ontwikkelde ik samen met Bloemelot een aantal liefdevolle geschenken die je kan laten opsturen aan iemand die je wil feliciteren of troosten of gewoon een stukje liefde wil schenken. Of je kan natuurlijk ook gewoon iets leuks bestellen voor jezelf!

Voor elke gelegenheid vind je in onze webshop wel iets moois, verpakt met een extra liefdevolle wolk van energie. 

Wil je graag een pakket op maat? Dat kan natuurlijk zeker ook! 

Wil je graag meerdere exemplaren aankopen (bv. als geboortecadeautje, als aandenken voor je huwelijk, lentefeest of communie) dan maken we heel graag een aangepaste offerte!

Neem dan even contact op via e-mail!

OVER BLOEMELOT

Voel je dat Soul in Bloom iets voor je zou kunnen betekenen? Maar heb je nog enkele vragen en wil je graag eerst meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op! Ik beantwoord jouw vraag zo snel mogelijk!

Bloemelot is een creatieve duizendpoot met een heel groot hart voor de natuur en heel erg groene vingers. Ze heeft een grote liefde voor haar planten in huis en weet alles over hun ideale verzorging. Met veel plezier deelt ze ook haar prachtige stekken met alle buren en vrienden.

Haar andere grote liefde voor planten gaat over bloemen. Ze heeft haar al jaren een eigen bloemenweide, maar ze heeft zich ook verdiept in het zaaien en drogen van droogbloemen. En daarmee gaat ze dan aan de slag.

In al haar producten vind je haar liefde voor de natuur terug, met veel respect voor ecologie en duurzaamheid. En alles is ook heel puur en handgemaakt.

Bloemelot heeft ondertussen haar eigen webshop (www.bloemelot.be), maar het is een hele eer dat ik hier met Soul in Bloom haar producten ook aan jullie kan aanbieden.

Kies dus zeker een prachtig geschenkje uit in onze webshop.

Die webshop vind je hier!

 

bottom of page