top of page
Image by Stephan Eickschen

OVER SOUL IN BLOOM

BLOEMELOT

SOUL IN BLOOM EN BLOEMELOT

Tijdens de voorbije jaren ontdekte ik hoe moeilijk het is om een liefdevol, puur cadeautje te kunnen vinden. Ik wilde graag iets meer opsturen dan het standaardflesje badolie en een voorgedrukt kaartje. Maar ik vond nergens een hele fijne webshop waar ik een cadeautje kon uitkiezen om op te sturen waarin ik een stukje liefde, recht uit mijn hart mee kon sturen.

 

En misschien ken jij dit gevoel wel? Want als jij hier bij Soul in Bloom bent terechtgekomen, ben jij ook iemand die heel graag liefde in de wereld brengt en die graag een stukje van zijn hart met anderen deelt.

Daarom ontwikkelde ik samen met Bloemelot een aantal liefdevolle geschenken die je kan laten opsturen aan iemand die je wil feliciteren of troosten of gewoon een stukje liefde wil schenken. 

In onze webshop vind je enkele geschenkpakketten waarin alles helemaal handgemaakt is. Een zelfgetekend en geschreven kaartje, zelf gezaaide en gedroogde bloemen, een bijpassende zelf samengestelde geur... Voor elke gelegenheid vind je wel iets moois, verpakt met een extra liefdevolle wolk van energie. En als je graag wat bijzonders wil, dan kan je ook altijd contact opnemen met Bloemelot via haar e-mailadres.

En omdat wij graag wat extra liefde met jou willen delen, ontwikkelden we voor elke betalende online training een bijpassende geur. Omdat dat heerlijke geurtje jou die extra boost kan geven om dat stapje verder te gaan groeien. Lees meer over de online trainingen van Soul in Bloom in onze webshop.

OVER BLOEMELOT

Voel je dat Soul in Bloom iets voor je zou kunnen betekenen? Maar heb je nog enkele vragen en wil je graag eerst meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op! Ik beantwoord jouw vraag zo snel mogelijk!

Bloemelot is een creatieve duizendpoot met een heel groot hart voor de natuur en heel erg groene vingers. Ze heeft een grote liefde voor haar planten in huis en weet alles over hun ideale verzorging. Met veel plezier deelt ze ook haar prachtige stekken met alle buren en vrienden.

Haar andere grote liefde voor planten gaat over bloemen. Ze heeft haar al jaren een eigen bloemenweide, maar ze heeft zich ook verdiept in het zaaien en drogen van droogbloemen. En daarmee gaat ze dan aan de slag.

In al haar producten vind je haar liefde voor de natuur terug, met veel respect voor ecologie en duurzaamheid. En alles is ook heel puur en handgemaakt.

Bloemelot heeft ondertussen haar eigen webshop (www.bloemelot.be), maar het is een hele eer dat ik hier met Soul in Bloom haar producten ook aan jullie kan aanbieden.

Kies dus zeker een prachtig geschenkje uit in onze webshop.

Die webshop vind je hier!

 

Coral Bloemen

GESCHENKEN VAN BLOEMELOT

Geef zelf een stukje liefde cadeau met een prachtig geschenkpakketje van Bloemelot.

(Ze passen zelfs door de brievenbus, dus je kan ze overal laten bezorgen!)

Gele en paarse bloemen

DE ONLINE TRAININGEN VAN SOUL IN BLOOM

Ontdek de trainingen van Soul in Bloom in onze webshop!

Zet nu die nieuwe stap naar jouw mooiste leven!

bottom of page