top of page

OVER SOUL IN BLOOM

MIJN VERHAAL

Op een dag word je wakker en vraag je je af of het dit nu is, je leven...

Of wacht, eigenlijk voel je al veel langer iets knagen... Voel je al langer een vaag verlangen naar een leven dat meer zin en betekenis heeft. En dan, wat doe je dan?

Ik weet zeker dat jij je hierin herkent. En dat is ook mijn verhaal. Mijn leven vertelt zich eigenlijk als een aaneenschakeling van zo'n dagen.

Die dag in 2007 dat ik mijn thuis vond in de voorziening voor mensen met een beperking waar ik nu nog steeds werk, een wonderlijke en warme wereld.

Die dag in 2009 dat ik besefte dat ik niet kon trouwen (ook al was ik dan verloofd), omdat ik me realiseerde dat ik dan zou kiezen voor een leven dat niet bij mij paste.

Die dag in 2011 dat ik een heftige relatie kreeg met iemand die me confronteerde met veel pijn die er in mij verborgen zat en het jarenlange helingsproces dat daarop volgde.

Die dag in 2016 dat ik zeker wist dat ik pleegmama wilde worden. En die dag, drie maanden later, dat ik mijn kleine meisje in mijn armen hield.

Die dag, op oudejaarsdag in 2020 dat mijn mama stierf en ik afscheid van haar moest nemen. 

Die dag in 2021 waarop ik besliste om de opleiding Soul Realignment te gaan volgen... 

Die dagen hebben me allemaal geleid tot vandaag. Tot de dag waarop ik kan zeggen dat ik een supermooi leven leid. Dat ik echt leef op een manier die past bij me, tot in het diepste van mijn hart...

En er komen nog meer zo'n levensveranderende dagen, dat weet ik zeker. Zo van die ankerpunten die me mijn hele leven lang zullen bijblijven... Maar ik voel niet langer twijfel of onzekerheid over wat er nog zal gebeuren, ik kijk er eerder met veel liefde, nieuwsgierigheid en vol vertrouwen naartoe. Omdat ik weet dat die momenten me telkens iets veel mooiers brengen... Hoe moeilijk en verdrietig die gebeurtenissen op dat moment ook zijn...

Want wat ik tijdens al die jaren heb geleerd, is dat wanneer je je hart en de stem van je ziel volgt, je altijd de juiste beslissing neemt. Ook al twijfel je nog zo hard en lijkt het alsof je anderen zo hard gaat kwetsen met je beslissing. Je hart weet de weg. Altijd.

En dat is wat ik nu wil delen met jou. 

Via Soul in Bloom wil ik die coach zijn die ik zelf heel graag tot mijn beschikking had gehad. Omdat ik weet dat de zoektocht naar je mooiste leven soms een harde, donkere en eenzame zoektocht kan zijn. 

Soms zijn er momenten waarop je alleen dat extra duwtje nodig hebt. Een nieuw goudklompje aan informatie dat op je pad opduikt en je weer wat dichter bij jezelf brengt. Die goudklompjes die jou gaan helpen om het pad van je hart verder uit te stippelen, vind je hier.

Maar soms zijn er momenten waarop je meer nodig hebt. Iemand die je even herinnert aan de goddelijke vrouw (of man natuurlijk) die jij bent. Iemand die jou nieuwe mogelijkheden toont. Iemand die kan lezen over welke bijzondere gaven en talenten jij beschikt. Iemand die je helpt de stem van je hart te horen. Iemand die je een nieuwe weg toont op een moment dat je het allemaal even niet meer weet.

 

Dan is dit jouw teken dat je klaar bent voor een individuele coachingsessie.

OVER HOE IK WERK

Zoals je hierboven kan lezen, koos ik heel vaak voor de moeilijke weg. En heel vaak fronsten de mensen in mijn omgeving hun wenkbrauwen als ze hoorden welke keuzes ik had gemaakt. Ze vroegen me vaak of dat wel goed zou komen. Of ik wel echt zeker was van mijn beslissing. En natuurlijk heb ik zelf ook periodes van twijfel gekend.

 

Maar wanneer ik nu terugkijk naar mijn leven en hoe het al gelopen is, besef ik dat elke keuze me precies heeft gebracht waar ik wilde zijn. En nu krijg ik heel veel vragen over hoe ik telkens wist welke keuze de juiste was. En hoe je dat doet, je hart volgen.

Ik kon wel vertellen hoe ik dat zelf had gedaan, maar ik was nog op zoek naar een methode om ook anderen daarmee te kunnen helpen. En dankzij Soul Realignment heb ik precies die manier gevonden!

 

Over Soul Realignment

Want stel je eens voor dat jij ook zou weten welk leven echt past bij wie jij diep vanbinnen bent. En dat je allemaal talenten van jezelf ontdekt waarvan je misschien niet wist dat je ze had. Dat je een baan zou vinden waarin je vanuit een flow zou kunnen werken en daardoor weer met voldoening aan het werk zou kunnen gaan...

 

Stel je eens voor dat je bevrijd zou zijn van alle ideeën en gedachten die jou nog klein houden. Dat je niet meer hoeft te geloven dat jij niet mooi of lief of bijzonder genoeg bent om graag gezien te worden. Dat je vol zelfvertrouwen je ding kan doen zonder dat je nog bang hoeft te zijn voor wat anderen van jou zouden denken. Dat je tijd genoeg zou hebben om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt, zonder dat je je hele dag volplant met verplichtingen. 

 

Stel je eens voor dat jij aan je kinderen (of andere belangrijke mensen in jouw leven) zou kunnen laten zien hoe gelukkig je wordt van je hart te volgen. En dat je gaat stralen wanneer je in jezelf gaat geloven!

Voel je hoe bevrijdend dat zou kunnen zijn? 

Dan ben je hier bij Soul in Bloom op de juiste plaats! Dankzij Soul Realignment kan je een antwoord vinden op al die vragen. En je krijgt een methode om de negatieve en beperkende ideeën die jou nog tegenhouden los te laten. Heerlijk toch?

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer in mijn blogs! Daar deel ik je al enkele inzichten die jou misschien op weg kunnen helpen.

Of boek jouw eerste kennismakingssessie hier.

superherogirlsm.jpg

JOUW SOUL IN BLOOM

Ben je klaar om jouw hart te volgen?

Zet dan nu die eerste stap naar jouw mooiste leven met de coaching van Soul in Bloom.

zorgenpoppetjes.jpg

SOUL IN BLOOM

CADEAUTJES

Samen met Bloemelot ontwikkelde ik prachtige brievenbuscadeautjes.

Zo kan jij in een handomdraai een stukje liefde of troost de wereld in sturen.

bottom of page