top of page
  • Hanne

Bereik jouw droomleven in vier stappen

Hier sta je dan in jouw leven. Ben je helemaal blij met hoe jouw leven nu is? Of heb je het gevoel dat je vast zit in een leven dat niet helemaal past bij jou?

Geloof jij nog dat het mooier en zinvoller, gelukkiger, zorgelozer, vrijer kan worden? Of heb jij je er al bij neergelegd dat het niet meer zal worden dan wat het nu is.

Lees dan verder. Want jij verdient echt een prachtig leven. En ik weet zeker dat dit ook voor jou is weggelegd. Echt waar!


Het is zelfs echt niet moeilijk.

Je moet alleen beginnen met durven verlangen naar een beter leven. Je moet alleen nog op zoek naar die dromen die jij nog voor jezelf koestert.

En je moet weten hoe je eraan moet beginnen.

En daarom heb ik hier dit stappenplan voor jou uitgewerkt.

Want in slechts vier stappen kom jij bij het leven van jouw dromen.

Vier stappen!!!

Benieuwd welke dat zijn?
Stap één. Je weet wat jouw droomleven is.


Je wil rijk zijn. Gezond. Gelukkig. Verliefd. Geliefd… Klaar.

Tuurlijk weet jij wat jouw droomleven is. Dat is toch voor iedereen hetzelfde?

Nee, om jouw droomleven waar te kunnen maken, moet je hier veel dieper op ingaan. Hoe zie je eruit wanneer je dit droomleven leidt? Waar woon je? Wat eet je? Wat draag je? Hoe ziet je dag eruit? Wie is er in je leven?


Om je droomleven te kunnen bereiken, moet je een antwoord vinden op al deze vragen. Je hoeft niet elke vraag tot in detail te beantwoorden. Maar het is wel heel belangrijk dat je in grote lijnen weet wat jou gelukkig zou kunnen maken.


Wanneer je droomt over een nieuwe partner, hoef je hem niet in detail te beschrijven. Maar je kan je wel proberen voor te stellen hoe jullie relatie zal zijn, hoe die relatie jou doet voelen, welke dingen jullie samen zullen ondernemen…


Je hoeft ook niet meteen jouw perfecte baan te omschrijven. Maar je kan je wel proberen voor te stellen hoe die nieuwe baan zal zijn. Werk je voor een baas of net niet? Werk je in een kantoor in de stad? Of ben je lekker buiten bezig?


Het Universum brengt jou elke dag nieuwe mogelijkheden om jouw droomleven te bereiken. Het brengt de juiste mensen en gebeurtenissen op je pad. Maar het is aan jou om die signalen van het Universum te herkennen. En daarom is het belangrijk dat je weet waar je naartoe wil. Want pas wanneer je dat weet, zal je ook gericht aan de slag kunnen gaan om jouw dromen te manifesteren.Stap twee. Je gelooft erin dat je je droomleven kan bereiken.


Voel je wanneer je het leven van je dromen probeert te beschrijven dat dit voor jou zal weggelegd worden? Of gooi je al snel de handdoek in de ring, omdat jou toch nooit zoiets moois zal overkomen?


Geloof je diep vanbinnen dat jij dit verdient? Kan je zien dat jij wel voor het geluk geboren bent?


Wat er omgaat in je hoofd is zo belangrijk. Want hoe kan je genieten van een fijne, wederkerige relatie wanneer je elke dag vreest dat je partner jou zal verlaten? Hoe kan jij die perfecte baan vinden wanneer je niet durft te solliciteren, omdat jij niet gelooft dat je goed genoeg bent?


Stap drie. Je weet hoe je jouw droomleven kan bereiken.


Heb je al gehoord over de Wet van de Aantrekkingskracht en de andere wetten van het Universum? Weet je hoe manifesteren werkt?


Of is dat nog chinees voor jou? Eigenlijk is het heel simpel. Je wil transformeren van de persoon die je nu bent en het leven dat je nu hebt tot de vrouw of man die het leven van jouw dromen leeft.


Het Universum werkt voor iedereen hetzelfde. Wanneer je weet hoe het werkt, is het heel gemakkelijk om te veranderen in degene die je wil zijn met het droomleven waar jij naar verlangt.


Ik wil hier bij Soul in Bloom hier zeker nog veel meer over schrijven. Want deze stap is eigenlijk de gemakkelijkste, het is de ‘theorie’. Wanneer je die theorie kent, dan kom je er. Zo werkt het.


Maar om die theorie goed te kunnen toepassen, heb je ook de juiste mindset nodig. En dat brengt ons bij de laatste stap.


Stap vier. Je krijgt inzicht in wat jou nog tegenhoudt.


Je weet hoe je graag wil leven, je ziet nieuwe mogelijkheden en kansen opduiken, je probeert te leven vanuit dankbaarheid en vertrouwen.

Maar toch voel je dat het soms net niet lukt.


Dan is het heel belangrijk om te gaan onderzoeken waarom je soms onbewust bepaalde keuzes maakt die je niet verder kunnen brengen.

Iedereen heeft onbewuste verdedigingsmechanismes. Ook al vind je je leven nu niet fantastisch, het is wel jouw comfortzone. En stappen zetten buiten je comfortzone is altijd spannend.


En daarom creëer je onbewust verschillende verdedigingsmechanismes die jou in die comfortzone houden. Luister je liever daarnaar? Prima natuurlijk, maar dan zal je leven ook niet veranderen.


Wil je graag een mooier leven? Dan helpt het je enorm om inzicht te krijgen in hoe jij jezelf onbewust nog tegenhoudt. Welke onbewuste keuzes en patronen houden jou nog gevangen? Welke saboterende gedachten gaan er door je hoofd?


Wanneer je ziet welke die zijn, dan zal je merken dat je de stappen uit je comfortzone veel makkelijker en veel minder spannend zal vinden. En dan stap je elke dag een beetje lichter jouw droomleven tegemoet.


Hoe begin je nu aan deze stappen?


Misschien ben jij al een professional in enkele van deze stappen en steekt er één stap bovenuit waar jij nog in kan groeien… Of misschien moet jij eerst beginnen bij stap vier… of stap twee. of stap drie.


Dit proces is voor iedereen anders. En daarom heb ik voor jou een test gecreëerd. Via deze link kom jij bij de online test.

Wanneer jij die test invult, heb ik genoeg informatie en inzichten over welke stappen al heel goed werken voor jou en welke stappen nog een boost kunnen gebruiken.


Je krijgt daarom ook persoonlijke feedback wanneer jij die test hebt ingevuld!

En je ontvangt een werkboek met meer uitleg over deze vier stappen met oefeningen die jij kan doen om verder te groeien naar jouw droomleven!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page