top of page
  • Hanne

Zo maak jij jezelf klaar voor een fantastisch nieuw jaar!


Lieve volger van Soul in Bloom,

Nog enkele nachtjes slapen en dan is het zover... 2023...

Eigenlijk is dat weer een dag zoals alle andere, maar ik vind het ergens wel fijn om het oude jaar officieel uit te zwaaien. Het kan een hele opluchting zijn dat dit jaar met al zijn uitdagingen voorbij is. En je kan vol hoop uitkijken naar het nieuwe jaar dat nog moet komen...

2023 is nog een leeg blad. Er is nog niets gebeurd, geen zware dingen, maar ook geen heerlijke avonturen. Hoe zou jij graag willen dat 2023 eruit zou zien? Wat hoop jij dat er voor jou gaat gebeuren?Met dit ritueel maak jij je klaar voor een nieuw jaar. Het is eentje dat ik nu al enkele jaren doe en het effect is echt magisch. Beloofd!
Een brief aan jezelf...

Mijn perfecte oudejaarsritueel is het schrijven van een brief aan de Hanne van 31 december 2023. De Hanne die ik binnen 1 jaar zal zijn.

Ik schrijf dus een brief aan mezelf over het jaar dat op 31 december 2023 voorbij zal zijn. Ja, dat jaar dat nu nog moet beginnen :-)

In die brief beschrijf ik alle prachtige dingen en schone momenten die me in 2023 zijn overkomen. Het zijn de dingen die ik nu graag wil dat ze gaan gebeuren en ik schrijf dan alsof ze ook echt gebeurd zijn.

Nog een beetje ingewikkeld? Ik zal je even een voorbeeldstukje geven uit mijn brief:

Liefste Hanne van 2023,

Wat een jaar was 2023 alweer. Er waren enkele moeilijke momenten, maar ik kijk vooral vol dankbaarheid en tevredenheid terug op alles wat mij dit jaar is mogen overkomen.

De allermooiste herinneringen koester ik aan de prachtige reizen die ik in 2023 heb mogen maken. Met mijn dochtertje op avontuur gaan, gaf me weer zoveel frisse energie om er tegenaan te kunnen.

Ook op het werk ging het me voor de wind. Ons krachtige team heeft het dit jaar geweldig gedaan. Onze cliënten en hun familie vertellen vol warmte over de dingen die ze bij ons hebben beleefd.

Ik ben zo blij dat ik steeds meer de Hanne kan zijn die ik diep vanbinnen ben. Mijn intuïtie is in 2023 nog veel sterker geworden en het voelt zo schoon om dit via Soul in Bloom met zoveel mensen te mogen delen...

En zo ging mijn brief nog even door. Het is een lange brief geworden dit jaar :-)

Wat zijn jouw mooiste dromen voor het volgende jaar? Waar zou jij graag op 31 december tevreden naar terugblikken? Wat hoop jij dat er volgend jaar gebeurd zal zijn?

Schrijf het allemaal op en stop jouw brief in een envelop. Schrijf er ergens op dat je deze brief pas weer mag openen op 31 december 2023.

En laat alle verwachtingen dan maar los. Laat 2023 nu maar beginnen!


Waarom dit ritueel zo krachtig is

Het lijkt misschien nu nog heel banaal, deze brief aan jezelf voor volgend jaar, maar er zijn drie redenen waarom dit ritueel zo magisch en krachtig is.


Reden 1: je realiseert je volgend jaar dat je veel meer kan bereiken dan je zelf had durven denken. Ik was elke keer weer stomverbaasd van alles wat ook echt uitgekomen was door deze brief. Soms waren er dingen gebeurd waar ik niet meer bij stilgestaan zou hebben dat ik ze ooit zo hard gewenst had. Ik was al zo gewoon aan alle verbeteringen dat ik de magie er niet meer in zag. Maar door aan het einde van het jaar weer terug te lezen wat ik had gehoopt en verwezenlijkt, realiseerde ik me hoeveel mooie dingen er eigenlijk gebeurden.


Reden 2: Op deze manier schrijven is de krachtigste manier om te manifesteren

Weet je al wat de Wet van de Aantrekkingskracht is? Of wat manifesteren betekent? Ik ben van plan om hier met Soul in Bloom veel over te delen volgend jaar. Manifesteren betekent in het kort dat jij jouw dromen doet uitkomen, samen met het Universum. Dit doe je door jouw energie te verhogen in dankbaarheid, vertrouwen dat alles goed komt, tevreden te zijn met wat er nu is. Meer uitleg hierover volgt zeker nog!

Door te schrijven over hoe prachtig het jaar was, plaats jij jezelf in de juiste energie (dankbaar, tevreden, vol vertrouwen in wat gaat komen) om jouw dromen aan te trekken.


Reden 3: Je geeft een duidelijke boodschap aan jouw Hogere Zelf (of jouw Ziel) over wat jij graag zou willen dat er zou gebeuren

Je focust al jouw energie in deze brief op alles wat jij wenst dat er voor jou zal gebeuren. Dit is zo'n krachtig signaal voor jouw Ziel dat je met jouw Ziel en het Universum wil samenwerken om jouw dromen te doen uitkomen. Jouw Ziel en het Universum gaan je heel snel signalen beginnen te sturen, mensen op je pad brengen, ontmoetingen tot stand brengen om jou in de richting van jouw dromen te leiden. En jij gaat die signalen nog makkelijker herkennen, omdat jij weet wat jij graag wil!


En laat dan alles maar los. En ga lekker genieten van al het moois dat 2023 jou gaat brengen.

Hoe die mooie dingen gaan gebeuren, daar hoef je je hoofd niet over te breken. Dat is aan het Universum. Het enige waar jij voor moet zorgen, is dat jij klaar moet zijn om ze te kunnen ontvangen.

Ik weet nu al zeker dat je volgend jaar stomverbaasd jouw brief weer terug zal lezen. En dat jouw 2023 fantastisch wordt. Want dat verdien je, dubbel en dik.

Geniet van de feestdagen met alle lieve mensen om je heen!

Heel veel liefs

Hanne ❤️

Soul in Bloom

PS En ook in 2023 mag je me schrijven met al je vragen en de dingen waar je mee zit. Want, het is langs hier en het komt goed. Daar ben ik elke dag nog meer en meer van overtuigd...

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page