top of page
  • Hanne

Hoe jij ook jouw Zielsmissie kan omarmen...

Enkele maanden geleden leerde ik van iemand om mijn Zielsmissie te berekenen. En vanaf het moment dat ik die Zielsmissie begon te omarmen, kwamen er zoveel nieuwe en echt geweldige mogelijkheden op mijn pad waardoor ik elke dag nog meer en meer enthousiast word over die 'Zielsmissie'.

Wat is dat nu eigenlijk, een Zielsmissie?

Voor ik helemaal goed kan uitleggen waarom ik hier zo ongelooflijk enthousiast over ben, moet ik natuurlijk eerst uitleggen wat dat nu eigenlijk is, een Zielsmissie.

Het idee is dat wanneer je leeft volgens jouw Zielsmissie, echt alles rond jou begint te stromen. Opeens vallen alle puzzelstukken voor je in elkaar. En niet alleen dat, je wordt overspoeld door allemaal nieuwe mogelijkheden en kansen die je meer liefde, geluk, vrijheid, geld of waar je ook maar naar verlangt brengen.


Er zijn zoveel paden die je kan volgen in je leven. Elke dag weer maak je ontelbaar veel nieuwe keuzes die je weer nieuwe mogelijkheden en kansen brengen. Je herinnert je zeker nog cruciale momenten (kruispunten in je leven) die een grote invloed hebben gehad op het leven dat je daarna bent gaan leiden.


Je kan je je leven voorstellen als een netwerk van allemaal paden die met elkaar verbonden zijn. Elke keuze brengt je bij een nieuw pad. En zo volg jij het unieke pad van jouw leven.Maar welk pad is dan het beste?

Natuurlijk is er geen één pad dat het enige juiste is. Jij maakt zelf jouw eigen keuzes. En sommige keuzes brengen je bij moeilijke uitdagingen. Soms brengen die keuzes je bij mensen die je nieuwe inzichten geven over jezelf. Of soms kom je zo in situaties terecht waarin je weer nieuwe dingen kan leren en waardoor er weer nieuwe mogelijke paden zich voor je uitstrekken.


En het ene pad is niet beter dan het andere, het is gewoon wat het is.

Maar er is wel één pad dat je brengt bij een leven dat echt helemaal past bij wie jij bent. Dat je het gevoel geeft dat je vleugels krijgt. Waardoor je zelfvertrouwen krijgt over de dingen waar jij echt waanzinnig goed in bent. Een pad dat in het begin soms zwaar kan zijn, maar dat je wel alles zou kunnen brengen wat jij maar wilt.


Vergelijk het een beetje met het vinden van jouw perfecte baan. Je houdt van het werk dat je er moet doen (ook al is het nog steeds werken). Je hebt gezellige collega's die zelfs vrienden kunnen worden als je dat zou willen. Je verdient lekker je geld met te doen waar je goed in bent. En je krijgt erkenning van anderen omdat ze ook zien dat jij echt ergens heel goed in bent.


Jouw Zielsmissie, dat pad zou je zeker moeten uitproberen!

Omdat ik alleen maar dingen wil delen waar ik echt in geloof, heb ik het jou dus voorgedaan. Ik wilde echt heel graag weten of het voor mij ook zou werken.

Dus ik heb mijn Zielsmissie berekend. En ik ben die stappen gaan zetten. Mijn missie gaat vooral over communiceren, vertellen aan anderen wat ik heb ontdekt over het leven en de wereld. Dus ben ik hierover gaan schrijven. En zo ontstond mijn website. En schreef ik enkele online trainingen met wat mij al zo hard heeft geholpen.


En vandaag werd dan ook mijn eerste eigen artikel gepubliceerd op de website van Inspirerend Leven. Er komen zoveel nieuwe kansen en mogelijkheden op me af waar mijn hart ongelooflijk blij van wordt.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het zelf ook graag uitproberen?

Lees hier dan meer over mijn online training 'Ontcijfer je Zielsmissie'. En ontdek lekker zelf wat het voor jou kan betekenen!32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page