top of page
  • Hanne

Vind jouw flow.

Bijgewerkt op: 5 mei 2022

Ken je dat gevoel dat je helemaal verdiept raakt in iets? Dat je zo bezig bent dat je alle tijd uit het oog verliest? Dat je weer helemaal opgeladen raakt, ook al was je helemaal uitgeput?


Wel jammer zeg je, dat het leven niet altijd zo vanzelf lijkt te gaan? En dat die momenten van flow maar zo kort duren?


Soul Realignment helpt je om die flow te gaan vinden in je leven. Want eigenlijk betekent flow dat je op dat moment helemaal in lijn bent met je Ziel. Alles lijkt dan op zijn plaats te vallen. En alles lijkt dan veel gemakkelijker en meer vanzelf te gaan...


Door echt bewust op zoek te gaan naar wie je bent (tot diep vanbinnen in je Ziel) en te ontdekken wat je Ziel nodig heeft, komt er meer en meer van die heerlijke flow in je leven...Dat er dan nooit meer tegenslagen komen? En dat het leven dan alleen maar makkelijk en vanzelf wordt?


Nee, dat is helaas ook niet het geval... Maar het is wel zo dat ik dankzij Soul Realignment heb geleerd om minder snel kopje onder te gaan in de soms nog woelige golven. Voor mij voelt het als een surfplank die me van golf naar golf voert.


En soms val ik nog eens van mijn plank. Of ga ik nog eens kopje onder. Het leven blijft altijd onvoorspelbaar en er is zoveel waar je geen controle over hebt.


Maar weet je, dat touwtje dat elke surfer rond zijn enkel draagt? Dat zorgt ervoor dat hij zijn plank nooit kwijt raakt. Wanneer hij uit de golf komt, kan hij gewoon weer op zijn plank klimmen en verder surfen.


Laat maar komen die golven!

(doet me eraan denken dat ik toch echt nog eens surflessen wil nemen)

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page